Praktijk voor begeleiding bij verlies en rouw voor kinderen, jongeren en volwassenen

Webwinkel

Trainingen

Hier vindt u een overzicht van de trainingen die De Troostboom aanbiedt.

Het is mogelijk om een training van De Troostboom individueel te volgen.
Tevens is het mogelijk om een training op maat te krijgen als u bijvoorbeeld met verstandelijk beperkten werkt of met volwassenen al dan niet met een psychische stoornis. Neem dan contact met mij op, we kijken dan samen naar een geschikte datum en invulling van de training.

Bij individuele trainingen wordt € 100,- extra gevraagd.

Door het werken met creatieve materialen én het ervaren wat een creatieve opdracht oproept, ben ik van mening dat de trainingen van De Troostboom niet online gegeven kunnen worden.

De Troostboom verzorgd trainingen en interactieve workshops voor minimaal 4 en maximaal 6 mensen op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

 

STAP Budget voor trainingen van De Troostboom
De Troostboom is aangemeld bij het STAP-Budget van het UWV. U kan zich schriftelijk aanmelden bij De Troostboom voor een training.
U ontvangt dan een aanmeldbewijs met de data van de training. Dit aanmeldbewijs heeft u nodig en moet u uploaden via de website van het UWV. Pas dan bent u definitief aangemeld. Nog even op een rij:

Stap 1 – Kies een training van De Troostboom (muv eigen praktijk starten) voor het STAP-budget.
Stap 2 – Vraag per email (info(at)detroostboom.nl) een STAP-aanmeldingsbewijs aan. (in de email schrijf je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, emailadres, geboortedatum en naam van de training, je motivatie voor deze training en de startdatum van training) Let op de startdatum, deze moet minimaal 4 weken na aanvraagdatum zijn. Gebruik niet de winkelwagen.
Stap 3 – Dien je aanvraag in op het STAP-portaal van UWV. Dat kan vanaf 1 november 2022.
Stap 4 – Je ontvangt van UWV bericht als STAP-budget aan jou is toegekend. Ik ontvang daarvan ook bericht.
Stap 5 – Circa een week voor aanvang van de training ontvang je een uitnodiging voor de training. Tot die tijd hoef je niks te doen.
Stap 6 – Motivatie om de training te volgen is vereist, nadat je alle dagen aanwezig bent geweest ontvang je een certificaat. De punten op het certificaat kan u indienen bij de desbetreffende beroepsvereniging.

Tot slot:
Het aanvragen van een STAP-aanmeldingsbewijs is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast: je inschrijving wordt pas definitief als je STAP-aanvraag wordt goedgekeurd door het UWV. Je mag meerdere STAP-aanmeldingsbewijzen aanvragen met een maximum van €1000,-.
Je ontvangt de subsidie voor maximaal 1 opleiding per kalenderjaar. Volgens de subsidieregels kan je niet met terugwerkende kracht in aanmerking komen voor STAP-budget. Het UWV stelt eisen aan de startdatum van je opleiding.
– Laatste aanvraagtermijn van 2022 is van 1 november 2022 t/m 31 december 2022 (de startdatum van de training is na 30 november en vóór uiterlijk 31 maart 2023)

 

De Troostboom®

Telefoon: 06-51189728 • info@detroostboom.nlwww.detroostboom.nl • KvK 17251011
NL50RABO0130780278 • BIC RABONL2U