Praktijk voor begeleiding bij verlies en rouw voor kinderen, jongeren en volwassenen

Spellen

Spellen

Vanaf 2009 heb ik een twee spellen ontwikkeld en twee boeken geschreven. Deze spellen en de boeken zijn bij De Troostboom te koop. Op deze plek lees je meer over de spellen.

 

Kwartetspel Niet hier, wel dichtbij

Kwartetspel om kinderen en jongeren spelenderwijs in aanraking te brengen met de dood.

 

Lees meer

Het spel Niet hier, wel dichtbij wordt in een nieuw jasje gestoken én de uitbreidingsset komt in dezelfde doos. Momenteel wordt hier hard aan gewerkt.

Wat betekent dat voor u?

De laatste dozen van het huidige spel gaat met een fikse korting de deur uit. Dit is uiteraard zolang de voorraad strekt.
In plaats van € 39,95 voor de basis doos, betaalt u vanaf nu € 27,50 (excl.verzendkosten).
Wilt u de combinatie niet hier wel dichtbij en de uitbreidingsset, dan betaalt u nu geen € 47,50 maar € 35,00 (excl.verzendkosten).

Tot de nieuwe uitgave van het kwartetspel er is, krijgt u ook een andere korting op de combinatie van de kwartetspel en het memospel. De totaalprijs zal, zo lang de voorraad strekt,  € 75,00 euro zijn (excl.verzendkosten)

 

Spel Vergeet-niet-me-verdrietjes

Een spel om kinderen (2 – 7 jaar), mensen met een autistische stoornis en/of verstandelijke beperking spelenderwijs in aanraking te brengen met de dood.

Lees meer…

 

Uitbreidingsset Niet hier, wel dichtbij

Uitbreiding op het kwartetspel.
Lees meer…

 

Boek Gekleurde tranen, creatief handboek bij verlies en rouw

Gekleurde tranen geeft u informatie, inspiratie en concrete handreikingen om op een creatieve manier om te gaan met een verlies. Zowel vóór, tijdens en ook na het moment van verlies.
Lees meer…

 

De Troostboom®

Telefoon: 06-51189728 • info@detroostboom.nlwww.detroostboom.nl • KvK 17251011
NL50RABO0130780278 • BIC RABONL2U