Praktijk voor begeleiding bij verlies en rouw voor kinderen, jongeren en volwassenen

Webwinkel

Mijn werkwijze m.b.t. regressie therapie

Regressie- en reïncarnatietherapie
Je kunt het vergelijken met dagdromen of een lichte vorm van trance. Je bent helemaal met je aandacht bij jezelf en de omgeving is even minder belangrijk. Het is een fase tussen waken en slapen in. Zo ontstaat ruimte om te werken aan de oplossing van het probleem waar je mee gekomen bent.

Bij de spirituele therapie maak ik net als rouwtherapie onder andere gebruik van vaktherapie beeldend, hypnosetherapie, dagdromen, meditatie en trance.

Daar waar nodig
Maak ik op verschillende manieren gebruik van de universele energie die ik via mijn handen doorgeef en daarmee eventuele blokkades in chakra’s en aura’s kan helen. Dit gebeurt via Reiki, Magnetiseren (handoplegging of strijken) of Trancehealing.

Reiki
Reiki is een behandelmethode waarbij je via je handen helende energie doorgeeft. Bij reiki wordt de energie via direct lichaamscontact doorgegeven. Deze methode vindt zijn oorsprong in de Japanse natuurgeneeswijze.

Magnetiseren
Magnetiseren is net als Reiki een vorm van natuurgeneeswijze, waarbij je via je handen de universele energie doorgeeft en eventuele blokkades in chakra’s en aura’s kan helen. In tegenstelling tot reiki houdt de behandelaar zijn handen enkele centimeters boven het lichaam waardoor de cliënt deze energie kan ervaren.

Trance healing
Bij een trance healing stemt men zich af op de spirituele wereld en zijn gidsen. Men gaat in trance zodat spirituele gidsen gebruik kunnen maken van de aura, lichaam en geest. Eveneens kunnen er dan adviezen en beelden vanuit de spirituele wereld doorkomen die gericht zijn op de persoonlijke omstandigheden van de cliënt. Vanuit deze trance kan een healing gegeven worden door middel van de energie die door de handen stroomt. Hierdoor zal het energetisch lichaam van de cliënt energie ontvangen die het op dat moment nodig hebt.

De cliënt kan tijdens een behandeling warmte ervaren op de plek die geheeld wordt maar soms ook door het hele lichaam. Men kan koude stroming ervaren (koude handen, tenen, etc). Men prikkelingen/tintelingen ervaren. Soms kan de cliënt gaan trillen, schokjes ervaren of niet stil kunnen zitten. Sommige cliënten voelen gedurende de behandeling niets, dat wil niet zeggen dat de healing geen effect heeft. Na een behandeling werkt de energie nog door waardoor je op een later moment diverse reacties kan ervaren. Elke reactie is een positieve reactie, wat inhoudt dat de energie aan de slag is met jouw lichaam, emotie en geest.

 

 

 

 

De Troostboom®

Telefoon: 06-51189728 • info@detroostboom.nlwww.detroostboom.nl • KvK 17251011
NL50RABO0130780278 • BIC RABONL2U