Praktijk voor begeleiding bij verlies en rouw voor kinderen, jongeren en volwassenen

Webwinkel

Liefdevol koesteren

VOORVERKOOP GESTART !!!

Speciale aanbieding voor snelle beslissers

Wilt u ook aan de slag met dit unieke, creatieve werkboek?

Bestel dan nu Liefdevol koesteren voor een speciale actieprijs.
Als u bestelt én betaalt vóór 19 juni 2022, profiteert u van een éénmalige korting van ruim 25%, namelijk € 7,50. U betaalt dan € 22,45 (excl. verzendkosten) per boek i.p.v. de reguliere prijs van € 29,95. De huidige planning is dat levering in de eerste twee weken van juni 2022 plaats vindt.
Klik hier als u Liefdevol koesteren in de voorverkoop wil aanschaffen.

Extra aanbieding
Bent u nog niet in het bezit van de boeken Gekleurde tranen en Onzichtbaar verdriet, dan bied ik u de mogelijkheid om alle drie de boeken tegelijk met een mooie korting aan te schaffen: u betaalt voor alle drie de boeken dan € 75,00 (excl. verzendkosten) in plaats van € 89,85.
Als u bestelt én betaalt vóór 19 juni 2022, profiteert u van deze korting. De boeken zullen gelijktijdig geleverd worden.
Klik hier als u drie boeken wil bestellen.

 

Liefdevol Koesteren
Praktisch werkboek om chakra’s creatief vorm te geven

Praktische details: Softcover
Taal: Nederlands
Afmeting: 210 x 210 mm
Bladzijdes: 166 pagina’s
ISBN/EAN: 978-9081439558
Prijs: € 29,95

Dit praktisch werkboek is voor iedereen die meer wil weten over het werken met
chakra’s, eventueel in combinatie met een (naderend) verlies. Hierbij ligt de nadruk op creatieve opdrachten die ingezet kunnen worden. De auteur neemt je mee in de zeven basischakra’s die dezelfde kleuren hebben als de kleuren van de regenboog.
Daarnaast correspondeert ieder chakra met een centraal thema in het leven: zijn, voelen, willen, houden van, spreken, zien, weten. Binnen ieder thema kan men in zijn groeiproces aan de slag met de inzichten, gevoelens, gedachten, gedragingen, fysieke uitingen die het meest bijdragen aan iemands ontwikkeling. Bij een gezond iemand staan alle chakra’s ‘normaal’ open. Wanneer een chakra te veel of te weinig open staat, kan dit invloed hebben op de zeven genoemde centrale thema’s.

Deze centrale thema’s in combinatie met de kleuren, worden in dit boek op een creatieve manier uitgewerkt aan de hand van 35 inspirerende opdrachten, vijf opdrachten per chakra. Alle opdrachten in het boek heb ik de afgelopen jaren met succes gebruikt in mijn praktijk. Het boek heeft in totaal tien hoofdstukken.

Het werkboek is uitermate geschikt voor therapeuten, coaches, leerkrachten, hulpverleners, maatschappelijk werkers, klinisch- en/of GZ-psychologen en (groot)ouders. Het boek is tevens geschikt voor anderen die zich nauw betrokken voelen bij kinderen, jongeren of volwassenen en open staan voor de energie die in ons en om ons heen is.

De Troostboom®

Telefoon: 06-51189728 • info@detroostboom.nlwww.detroostboom.nl • KvK 17251011
NL50RABO0130780278 • BIC RABONL2U